Beschermfolie

In deze tijd is 1,5 meter afstand van elkaar houden het nieuwe normaal. U beschermt op deze manier uzelf en anderen tegen het coronavirus. Er zijn veel oplossingen om de samenleving toch draaiende te kunnen houden. Eén van deze oplossingen is tranparante beschermfolie. Hierdoor kunnen supermarkten, winkels en balies gewoon open blijven. Het virus wordt overgegeven van mens tot mens. Dit gaat via vochtdruppeltjes die vrijkomen wanneer u hoest of niest. Het spatscherm houdt deze vochtdruppeltjes tegen. Het scherm wordt daarom ook wel kuchscherm of hoestscherm genoemd. 

Lees verder

Transparante beschermfolie dé oplossing voor kantoor

Werkt u normaal op het kantoor en bent u nu genoodzaakt om thuis te werken, dan is deze beschermfolie dé oplossing. Het scherm is eenvoudig te plaatsen tussen twee werkplekken, waardoor u genoeg bescherming heeft. Het kuchscherm is erg gebruiksvriendelijk en makkelijk te monteren. De folie bevat twee kettingen, S-haken en bijpassende ophangclips. Hiermee kunt u de folie direct ophangen aan een systeemplafond. 

De nodige maatregelen kunnen gemakkelijk worden getroffen, om verspreiding van het virus te voorkomen. 

Lees minder
4 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
4 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.