Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Evacuatie

Evacuatiepictogrammen helpen je letterlijk uit de brand. In het geval van een ramp moet er snel worden gehandeld. De evacuatiepictogrammen zijn dan van grote toegevoegde waarde. Bij een brand of een andere calamiteit raken mensen in paniek en ontstaat er snel chaos. In deze omstandigheden is het van levensbelang dat iedereen veilig en efficiënt kan worden geëvacueerd. De borden vergemakkelijken deze evacuatie. Je komt de groen gekleurde borden met regelmaat tegen. Dat is ook maar goed, want deze borden redden levens.

Lees verder

Voor iedereen duidelijk

Evacuatiepictogrammen zijn opvallend en makkelijk te herkennen. Zonder na te hoeven denken, vinden mensen direct de juiste route naar buiten. Medewerkers die al een tijd in hetzelfde gebouw werken, zijn vaak bekend met de vluchtroutes en weten waar de nooduitgangen zich bevinden. Nou is dit niet altijd vanzelfsprekend, want niet alle medewerkers hebben er al opgelet. Medewerkers die het wél weten, kunnen op het moment zelf beginnen te panikeren en ook voor hen zijn de pictogrammen dus totaal niet overbodig. Eveneens kunnen klanten en bezoekers wel wat hulp gebruiken. Zij zijn in een noodsituatie helemaal afhankelijk van de aanduidingen.

Toepassingen evacuatiepictogrammen

De bekendste variant van een evacuatiepictogram is toch wel het groene met witte bordje dat aangeeft waar de nooduitgang is. Behalve de nooduitgang geven de evactuatiepictogrammen ook vluchtroutes, verzamelplaatsen, opslaglocaties voor EHBO- en BHV-benodigdheden en de locatie van het AED-apparaat weer. Het is in veel gevallen verplicht om vluchtroutes en nooduitgangen aan te geven. Ook als dit niet verplicht is, is het toch aan te raden om de bordjes op te hangen. Verhoog de veiligheid in het gebouw en voorkom slachtoffers met evacuatiepictogrammen.

Lees minder
Evacuatie
20 producten
per pagina
Pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
20 producten
per pagina
Pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen via overschrijving
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.