Black Friday ~ 26 november is dé dag!

Op Black Friday regent het korting op alle bestellingen. Of je nu kiest voor een nieuwe voorraad spanbanden, verpakkingsmateriaal of palletwagens: het pakt voordelig uit voor je portemonnee! En omdat onze prijzen sowieso al superscherp zijn, betaal je nooit teveel én weet je zeker dat je nergens een betere deal vindt tijdens Black Friday 2021. Dit is hét moment om groots in te kopen!

ECHTE korting bij Logistiekdirect

We kennen allemaal de prijsschandalen, waarbij prijzen vooraf worden verhoogd, zodat op het moment suprême de prijs weer flink omlaag kan. Dat is valsspelen. Bij Logistiekdirect scoor je echte korting. We verhogen vooraf géén prijzen, waardoor jij op het moment suprême wordt getrakteerd op daadwerkelijke korting. Echte prijzen, echte korting.

Lees verder

Veelgestelde Black Friday vragen

Nee, het is niet mogelijk om kortingen te combineren. Je geniet dus van een speciale actieprijs (bijvoorbeeld 45% korting op een specifiek product) óf van 10% korting op een willekeurig ander product m.u.v. pallets. Combineren is daarin niet mogelijk. Ook kan deze korting niet worden gecombineerd met klantspecifiek voordeel.

In principe speelt Black Friday alleen op vrijdag 29 november. Echter, bij ons profiteer je vanaf woensdag 27 november al van hoge kortingen op specifieke producten. We eindigen de actieperiode op Cyber Monday (2 december). Dat is de allerlaatste kans om logistieke gebruiks- en verbruiksartikelen met veel voordeel te bestellen.

Winkels lijken steeds vaker te worden betrapt op het verhogen van prijzen, net voor een actieperiode. Op deze manier worden klanten op een bepaalde wijze bedrogen met nepkortingen. Consumenten (en bedrijven) worden daardoor steeds huiveriger bij het zien of 'geloven' van kortingen. En geheel terecht, want het geven van korting na een prijsverhoging is natuurlijk pure oplichting. Bij Logistiekdirect houden we ons niet bezig met plotselinge prijsverhogingen. De prijs van onze artikelen blijft gelijk, ook net voor een actieperiode. Door vervolgens kortingen tot 70% te geven op (een selectie van) ons aanbod, geniet je als klant van echte korting. Daar word je pas echt blij van!

Bekijk hier de algemene actievoorwaarden.

Lees minder
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.